avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cand cineva iti ridica stergatoarele, misca oglinzile ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cand cineva iti ridica stergatoarele, misca oglinzile masinii ...

Ridicarea stergatoarelor si oglinzilor masinii parcate pe domeniul public (intre blocuri),in mod repetat . Ce si cum se poate face legal pentru a i linisti pe cei vinovati ? Mentionez ca intre timp proprietarului masinii i-au fost aduse de cineva niste probe video ale evenimentelor . Pot fi folosite, cum si unde ?
Ultima modificare: Marți, 25 Februarie 2025
VW2000, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 08:19, 26 Februarie 2025
Atât timp cât nu au fost deteriorate nu aveți cui sa va adresați și ce sa solicitați.Dupa cum știți astfel de gesturi sunt considerate o atenționare pt a nu mai parca greșit ,ocupa alte locuri de parcare etc.Nu cred ca este vorba despre cineva care va ridica ștergătoarele fără nici un motiv..Ar putea exista o eventuala conotație penala dacă ați face dovada ca persoanele va scanează din alte motive,aveți un conflict,sunteți amenințat etc...
Ultima modificare: Miercuri, 26 Februarie 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocat in parcare terminus1 terminus1 Buna, pe o straduta, drum public, circulatie in ambele sensuri, masini parcate de o parte si de alta a strazii, iar de o parte si de alta a strazii sunt case, ... (vezi toată discuția)
Vandalizare autoturism m0rpheus04 m0rpheus04 Buna ziua, Astazi, avand de efectuat un drum cu trenul in afara localitatii , am fost nevoit sa-mi parchez masina intr-o zona apropiata garii. Am cautat ... (vezi toată discuția)
Asociatia de locatari mi-a blocat roata masinii. legalitate danielleu danielleu Buna ziua, Asociatia de locatari a blocului in care locuiesc mi-a blocat roata masinii oprite pe spatiul comun cu motivul ca am incalcat art. 256 CP ... (vezi toată discuția)