avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Pot monta furtunul de condens de la aerul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Pot monta furtunul de condens de la aerul conditionat ...

Buna ziua,
Pot monta furtunul de condens de la aerul conditionat in teava pluviala?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 11:33, 26 Februarie 2025
Adresati-va in scris asociatiei de proprietari. In mod normal, consider ca nu ar fi nicio problema. Deci cu aprobarea as. prop. si cu o lucrare ingrijita, rezolvati problema.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema condens de la aerul conditionat radu.s radu.s Problema Condens de la AC Buna ziua, am si eu urmatoarea problema. Eu locuiesc la parter, vecinul de la etajul 5 avand un AC care imi curge sub geamuri ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! avem si noi o problema cu vecinii cu aparate de aer conditionat ... Bogdan1112 Bogdan1112 Buna ziua! Avem si noi o problema cu vecinii cu aere conditionate. Situatia este urmatoare: noi stam la parterul unui bloc si avem o curte privata. ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! de ceva timp,din unitatea exterioară a vecinilor ... Selena-Hibatullah Selena-Hibatullah Bună ziua! De ceva timp,din unitatea exterioară a vecinilor de la etajul 4,nu doar picură apă, ci plouă de-a dreptul! Eu stau la parter și mă ocup ... (vezi toată discuția)