Din pacate s-a respins interogatoriul pe motiv ca nu este relevant in solutionarea cauzei. Mi se pare de necrezut atitudinea avuta de doamna judecatoare si faptul ca a respins probatoriul prin interogatoriu, in conditiile in care paratii nu isi recunosc faptele si mint ca nu se afla la locul producerii lor.
Este vorba de raspunderea delictuala impotriva unor vecini care de 3 ani ne teroririzeaza si priveaza de somn prin zgomote tipice si repetitive, aproximativ la 1-3 minute. Politia nu face nimic, iar inregistrarile audio video cat si alte indicii arata faptul ca vecinii sunt cei care se razbuna in acest mod. Consider ca interogatoriul este indispensabil deoarece ii va pune in dificultate cu raspunsurile. Avem si avocat, insa cred ca a trecut de partea paratilor, imi pare rau sa o spun si respect meseria voastra, dar asta presupunem. Se mai poate face ceva penreu a ne fi aprobat interogatoriul daca a fost respins la primul termen?
CLAUDIU LASCOSCHI a scris:
Depinde cum sunt formate întrebările și cum apreciază instanta.
Daca aveti avocat discutati cu el căci tine de dreptul la apărare și procesele se pot piede sau castiga în funcție de răspuns.
București 2025