avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Detin mai multe locuri intr-o parcare subterana in ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Detin mai multe locuri intr-o parcare subterana in care se intra ...

Detin mai multe locuri intr-o parcare subterana in care se intra cu apel telefonic. Suni la un numar, se deschide usa si intri. Problema este ca adaugarea numerelor in sistem se face f greu si trebuie insistat uneori cu saptamanile. De sarbatori cand mi-au venit niste rude o saptamana, am tot stat pe balcon si dadeam eu telefon cand ei ajungeau in dreptul usii parcarii. Am vreo modalitate de a obliga asociatia sa imi permita accesul la sistem si sa imi gestionez singur numerele de telefon aferente locurilor mele de parcare?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 11:31, 26 Februarie 2025
Discutati acest lucru in cadrul Adunarii Generale a membrilor !
Mai zic ca acum in anul de gratie 2025, va confruntati cu aceste situatii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ghenele de gunoi de pe etaj alexandra_gabriela alexandra_gabriela Buna ziua, Imi puteti spune si mie daca administratia are dreptul sa inchida ghenele de gunoi de pe etaj? Eu locuiesc intr-un bloc nou si de curand ne-am ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare in parcarea privata a blocului costin_mentor costin_mentor In cadrul unui bloc, am cumparat un apartament impreuna cu un loc de parcare. Un vecin din bloc, care are locul de parcare chiar langa al meu, considera ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, solicit informații la următoarele probleme: un bloc ... Maria2934 Maria2934 Buna ziua, Solicit informații la următoarele probleme: Un bloc nou format din 2 scări cu parcare subterana și parcare supraterana. Accesul in imobil se ... (vezi toată discuția)