avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Loc de parcare in parcarea privata a blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Loc de parcare in parcarea privata a blocului

In cadrul unui bloc, am cumparat un apartament impreuna cu un loc de parcare. Un vecin din bloc, care are locul de parcare chiar langa al meu, considera ca masina mea este prea mare, desi de fiecare cand parchez nu depasesc liniile care marcheaza locul meu de parcare, si a inceput sa parcheze pe ambele locuri de parcare (al meu si al lui). Ce variante am ca sa-l fac sa nu mai parcheze pe locul meu de parcare?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:01, 24 Februarie 2023
Prin varianta amiabila ar fi cel mai bine. Trebuie sa intelegeti prima data obiectiile vecinului si daca sunt intemeiate, Posibil sa fie incomodat, real, la deschiderea usilor..
Dimensiunile minime ale unei parcari (pentru masini nu mai late de 1850mm) le gasiti aici :[ link extern ] /
Ultima modificare: Luni, 20 Februarie 2023
latka, utilizator
initial incercati sa solutionati amiabil
daca vecinul este reticent puteti sesiza politia teritoriala
Ce sa faca politia (teritoriala ???) intr-o parcare proprietate privata ?
Adevarul este ca locurile de parcare sunt standard (si cam ingueste) si este cam incomod sa iesi si sa intri intr-o masina. Precizez ca masina mea nu depaseste liniile marcate, dar masina lui are usile mai mari decat standard si din acest motiv el nu parcheaza masina exact pe mijlocul locului lui de parcare, pentru ca astfel el nu ar mai putea iesi din masina.
sa merg/sun la politia locala sau la politia nationala?

Alte discuții în legătură

Ocupare abuziva a unei portiuni dintr-un loc de parcare privat sandu_man sandu_man Buna ziua, Am cumparat de la Dezvoltator un loc de parcare privat intr-un ansamblu rezidential din jud. Ilfov. Locul meu de parcare este delimitat ... (vezi toată discuția)
Parcare strada privata gabirosetzi gabirosetzi Buna ziua! As dori sa aflu daca este legal ce fac vecinii mei. Locuiesc pe o strada privata cu 2 benzi ( 1+1 ). Parcarea blocului meu este in fata, pe locul ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare imprumutat mike2467 mike2467 Buna ziua. Am si eu o disputa cu un vecin legat de locul de parcare. Situatia sta in felul urmator: locul de langa el este a unei vecine cu care sunt in bune ... (vezi toată discuția)