avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... In urma unui eveniment rutier am mers la poliție, ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

In urma unui eveniment rutier am mers la poliție, poliția mi ...

In urma unui eveniment rutier am mers la poliție,poliția mi a dat dreptate,asigurarea m a despăgubit.Celalat participant a intentat proces pentru anularea procesului verbal emis de poliție,prima instanta a respins iar a doua i a dat câștig.intrebarea mea este...Este normal acum că asigurarea sa ceară despagubirea înapoi???

Alte discuții în legătură

Procedura in proces cu fondul de protectie a victimelor strazii s.stefan s.stefan In urma unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale, politia rutiera prin procesul verbal m-a invonovatit si sanctionat pentru producerea ... (vezi toată discuția)
Intervenient in nume propriu in cazul unui accident auto mirel28 mirel28 Va salut, Am avut un accident auto fara victime in mai 2008, cineva m-a lovit, nu avea asigurare, eu mi-am reparat masina pe casco, dar a facut plangere ... (vezi toată discuția)
Am fost pagubit intr-un accident rutier.... contestatie in instanta facuta de catre vinovat bion66 bion66 Culmea cinismului In Romania! Acum un an am avut un accident usor cu masina personala, marca TICO. Ma aflam in plin trafic rutier. Se mergea ... (vezi toată discuția)