avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua, după ce vrei să te retragi la C. A. R, ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua, după ce vrei să te retragi la C. A. R, ce îți ...

Bună ziua, după ce vrei să te retragi la C. A. R, ce îți dă., la mână?... Nu am decât bonul ala lung, ca de obicei.. Nu semnat nimic.. Etc.. În afara de semnarea când s a făcut cerere.. Dar.. Eu nu am nimic

Alte discuții în legătură

Probleme cu banca magda25 magda25 buna ziua,am si eu o problema;in anul 2011 am facut un imprumut la banca coop unirea din teleorman si am achitat ratele imprumutului in luna ianuarie , cand am ... (vezi toată discuția)
Fals in contract de vanzare- cumparare Calugareni17 Calugareni17 Buna ziua noi am avut un apartament cu 3 camere si suntem, 3 fete cand s-a maritat prima cea mare parintii mei au spus sa-i cedam ei si sotului ei apartamentul ... (vezi toată discuția)
Munca obligatorie sambata fara plata? alleexandru alleexandru Patronii si sefii de departament ne obliga sa venim sambata la munca si nu neplatesc in schimb daca nu venim ne taie zilele(20%). Ne ameninta cu \"va platesc ... (vezi toată discuția)