avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Soțul meu era la magazinul din comuna unde a fost ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Soțul meu era la magazinul din comuna unde a fost agresat ...

Soțul meu era la magazinul Cernica din comuna unde a fost agresat de mai mulți indivizi. Prezentându se ulterior la postul de poliție din sat agentul i a spus că are termen de 90 de zile și a refuzat să ia măsuri pe moment. Ulterior dupa 2 săpt ,a fost chemat la postul de poliție pentru a i se suspenda permisul de conducere pentru că a plecat cu scârțâituri din parcarea magazinului,fapt care nu se dovedește în filmarea video de la primărie.
Am depus plângere împotriva procesului verbal.

Alte discuții în legătură

Am fost implicat intr-un accident ... imihai67 imihai67 Buna , Am fost implicat intr-un accident cu victima in data de 02.09.2024 in parcarea unui magazin Kaufland din loc.Dumbravita ,jud.Timis,in care am fost ... (vezi toată discuția)
Agresiune in incinta cora sun plaza AlexandruREC AlexandruREC Am fost agresat de o haita de romi in incinta Cora Sun Plaza. Paznicul nu a intervenit. ce pot face impotriva agresorilor si Sun Plaza? E vreun avocat care ma ... (vezi toată discuția)
Am fost agresat de mai mulți indivizi. Popeacu2797 Popeacu2797 Va salut. Am fost agresat de mai mulți indivizi , în incinta unui bar , printre indivizi numărându-se și patronul barului. Motivul a fost acela că am ... (vezi toată discuția)