avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună ziua ,am depus la permis de ședere ,și mi s-a ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună ziua ,am depus la permis de ședere ,și mi s-a dat o dată ...

Bună ziua ,am depus la permis de ședere ,și mi s-a dat o dată a programării.este pentru acordarea permisului sau pentru altceva?ms

Alte discuții în legătură

Viza pt romania si permis sedere cetatean palestinian PetrescuAnca PetrescuAnca salut! cum poate un cetatean palestinian de 23 ani sa obtina o viza de Romania? si, de asemenea, cum poate obtine permisul de sedere aici? poate cumpara o ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere anulat fara instiintare cojocariu loredana cojocariu loredana Buna ziua Viitorului meu sot ( cetatean nigerian) i s a anulat permisul de sedere fara instiintare.Tin sa mentionez ca a mai fost casatorit in Romania dar ... (vezi toată discuția)
Dreptul de munca in romania Valiusha Valiusha Buna seara. Am si eu o intrebare.Sunt din R. Moldova, locuiesc in Romania de 3 ani, sunt casatorita aici, am un copil de 2 ani. Eu inca nu am cetatenie romana, ... (vezi toată discuția)