avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Am moștenit împreună cu fetița minoră ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Am moștenit împreună cu fetița minoră de 6 ani ...

Bună ziua!
Am moștenit împreună cu fetița minoră de 6 ani în urmă decesului soțului 1 apartament și 2 mașini. Intenționând să vand una dintre mașini am urmat calea legală de a obține încuviințarea instanței pentru vânzare, solicitând serviciile unui avocat. Procesul durează de aproape 2 ani nefiind soluționat.
Rog să mă îndrumați, acum fiind în situația de a dori să obțin încuviințare pentru a vinde și imobilul și cealaltă mașina.
Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 16:41, 26 Februarie 2025
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mai bina făceați în instanță partajul.
Luați dvs toate bunurile, iar fetiței ii achitați o sultă, într-un cont.
Și ulterior, vindeți singura, decât sa cereți de fiecare dată încuviințarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sotia mea a decedat in urma cu 1 an. am facut succesiunea ... Mircea 1975 Mircea 1975 Buna ziua ....Sotia mea a decedat in urma cu 1 ani.Am facut succesiunea la notar ,mostenitor find eu(sotul supravietuitor) si fiica mea minora de 8 ani.La ... (vezi toată discuția)
Partaj ContSters132194 ContSters132194 Buna ziua, Ma numesc Mariana si v-as ruga respectuos sa ma lamuriti asupra urmatorului aspect: Sunt in divort. Am plecat cu fetita de-acasa din cauza ... (vezi toată discuția)
Incurcata de sora Valeria_Val Valeria_Val Buna ziua. Parintii au decedat amandoi. Succesiunile sunt facute. A ramas doar un apartament. Dar sora mea nu vrea sa-l vindem. Spune ca daca nu a fost langa ... (vezi toată discuția)