avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cnp ul a fost dat pentru un contract de inchiriere ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cnp ul a fost dat pentru un contract de inchiriere facut online.. ...

Cnp ul a fost dat pentru un contract de inchriere facut online.. s-a efectuat plata prin Revolut...se pare ca acest apartament nu exista.
intrebarea mea este daca nu am trimis poza de pe buletin si am dat doar cnp ul..
daca nu are poza cu buletinul si altele se poate intampla ceva ?
multumesc

Alte discuții în legătură

Credit cu buletinul, in numele meu Naomi94 Naomi94 Buna ziua! In urma unui anunt de pe olx cu o masina de vanzare in leasing, am trimis pe whatsapp poza cu buletinul pentru a face un calcul de leasing. Nu am ... (vezi toată discuția)
Frauda-chirie andreis95 andreis95 Frauda-Chirie Buna seara... am intampinat o problema... am gasit un studio recent renovat.. arata perfect.. am discutat cu proprietarul la telefon in data de ... (vezi toată discuția)
Am mereu probleme la aeroport pentru că există o persoană căutată internațional cu același nume. aveți idee cărei autorități mă pot adresa pentru lămurirea acestei probleme? Cristina256 Cristina256 Buna, Am si eu o problema si nu stiu cui m-as putea adresa pt rezolvarea ei. Mai exact, am probleme la aeroport de cate ori calatoresc, din cauza faptului ... (vezi toată discuția)