avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, am achizitionat un teren fara acces de pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, am achizitionat un teren fara acces de pe drum public ...

Buna ziua, am achizitionat un teren fara acces de pe drum public in schimb exista un drum pietruit dar acesta nefigurand in acte. De la drumul public terenul ar fi a4-a parcela, exista PUZ de la primarie locala ca va fi o strada in fata terenului. Dorim sa construim, in ce conditii putem obtine autorizatie de constructie? Va multumesc

Alte discuții în legătură

Probleme bransare canalizare rotterro rotterro Buna ziua, In 2015 un verisor a cumparat un teren de 20 ari care include si un drum de acces de 200mp din care el detine 2/3. in 2015 s-a apucat sa faca ... (vezi toată discuția)
Construire fara elaborare puz elenamusat1974 elenamusat1974 Buna ziua, Recent am achizitionat un teren intravilan - arabil, in oras, care nu are inca PUZ. Conform PUG aprobat destinatia terenului este M1a - subzona ... (vezi toată discuția)
Pot fi "gica contra" ? gigi-m gigi-m Buna ziua! In urma efectuarii unui PUZ colectiv, sunt propietar pe o portiune de strada si mentionez ca nu am cedato inca primariei de care apartinem cu ... (vezi toată discuția)