avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dacă la o plângere penală la poliție și în ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dacă la o plângere penală la poliție și în certificat medico ...

Dacă la o plângere penală la poliție și ăn certificat medico legala scrie 12 zile ăngrijire medical și cu mențiunea nu i-ai pus viața ăn pericol și pe frunte am tăietura cu 7 copci rămase că urmă ce decizie se ia ăn tribunal
Buna ziua, depinde de mai multi factori. Angajati un avocat care sa studieze situatia completa.
Intai se fac cercetari de catre organele de up, mai e drum lung pana la instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pieton lovit pe trecere. care ar putea fi cuantumul daunelor, ținând cont că recuperarea va fi de lungă durată? Marian112Rr Marian112Rr Am o intrebare, la ce suma ar trebui sa ma astept sa castige avocatul ,in urma procesului? Tatal meu a fost lovit pe trecerea de pietoni de catre o masina, ... (vezi toată discuția)
Tentativa de omor andrei-razvan andrei-razvan In urma unei stari de emotie puternica provocata de vestea ca fiica minora ar fi fost acostata si molestata de citeva ori de partea vatamata,acesta s-a ... (vezi toată discuția)
Dacă am depus plângere penală la politie și am certificat ... Marius Ninel Marius Ninel Dacă am depus plângere penală la politie și am certificat medico legale depus 12 zile ăngrijire ăn instanță ce se ăntămplă am dreptul și la ... (vezi toată discuția)