avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua. Am dorit sa cumpăr un ceas, de pe un grup ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua. Am dorit sa cumpăr un ceas, de pe un grup de pe ...

Bună ziua.
Am dorit sa cumpăr un ceas, de pe un grup de pe Facebook. Persoana respectiva sta în Belgia, am trimis suma de 375 euro, jumătate din valoarea ceasului. Am așteptat aprox. 5 zile după transferul bancar respectiv, iar în final persoana nu a mai răspuns și m-a blocat.

Unde as avea cele mai mari șanse sa jmi recuperez banii? Unde trebuie sa fac o plângere? Fiind în Belgia, pot recupera banii cumva?
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 22:53, 26 Februarie 2025
Buna ziua

Depuneti o plangere la sectia de politie din localitatea unde aveti domiciliul.

Pe internet oricine poate spune ca e oricine si de oriunde, deci nu as baga mana in foc ca acea persoana este din Belgia.

Depinde de cum ati trimis banii (transfer bancar sau alte metode gen western union, mandat etc...), dar in realitate sansele sunt relativ mici sa mai vedeti ceva inapoi...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru pe cont ionuti876 ionuti876 Buna ziua am pierdut un proces penal in urma caruia contul bancar a fost blocat. Pot primi prin transfer western union sau se blocheaza automat? Va ... (vezi toată discuția)
Recuperare imprumut ContSters440487 ContSters440487 I-am imprumutat unui prieten in luna ianuarie 5000 lei pe motiv ca a avut accident si avea nevoie disperat de bani. E septembrie si nu am primit nici macar un ... (vezi toată discuția)
Frauda bancara AndreiGabriel1234 AndreiGabriel1234 Buna ziua,in urma cu doar o saptamana am fost victima unei fraude si de aceea va cer ajutor.Vroiam sa-mi cumpar o masina si am intrat pe mercador unde am si ... (vezi toată discuția)