avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare imprumut
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare imprumut

I-am imprumutat unui prieten in luna ianuarie 5000 lei pe motiv ca a avut accident si avea nevoie disperat de bani. E septembrie si nu am primit nici macar un leu inapoi de la el.. Cum imi pot recupera banii? Am chitantele cum ca i-am trimis banii prin western union si conversatiile cu el cum ca imi va da banii inapoi cat mai repede
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:10, 19 Septembrie 2017
Actiune in instanta, in masura in care nu aveti un raspuns pozitiv din partea lui.
M-a blocat pe toate retelele de socializare! Am facut rost de numarul sotiei lui, am sunat-o si a zis ca imi va da banii inapoi dar dupa si-a schimbat numarul, pe membrii familiei mele i-a blocat pe facebook.. Nu vrea sa vorbeasca cu mine si e clar ca nu are de gand sa imi dea banii.
O sa merg la politie si o sa depun plangere impotriva lui.
Va multumesc frumos ca mi-ati raspuns!
Adrenalina a scris:


O sa merg la politie si o sa depun plangere impotriva lui.

Cu plângere la Poliție nu veți rezolva nimic. Refuzul de a plăti un împrumut nu reprezintă infracțiune penală, și nici măcar contravenție.
`
Ați fost sfătuită corect mai sus ce anume aveți de făcut, ca procedura legală de recuperare împrumut.
Doar in instanta puteti recupera. Si acolo este destul de greu. Trebuie facuta dovada ca acei bani s-au dat cu titlu de imprumut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am rugamintea sa ma indrumati cum sa formulez o solicitare ... AdrianZet AdrianZet Buna ziua! Am rugamintea sa ma indrumati cum sa formulez o solicitare in instanta pentru a recupera o suma de bani, imprumutata unei persoane care acum imi ... (vezi toată discuția)
Escrocherie prin internet tudorvlas tudorvlas Buna ziua. As dori sa ma sfatuiti unde pot reclama un escroc care a abuzat de increderea mea. Aveam nevoie de un imprumut rapid si am cautat pe internet unde ... (vezi toată discuția)