Buna ziua!
Am rugamintea sa ma indrumati cum sa formulez o solicitare in instanta pentru a recupera o suma de bani, imprumutata unei persoane care acum imi ignora mesajele si m-a blocat pe retelele de socializare unde puteam comunica, cu aceasta.
Am fost deja la politie si mi-au spus ca nu tine de competenta lor si sa formulez o solicitare in instanta.
Asa pe scurt, am rugamintea sa ma indrumati ce trebuie sa trec pe solicitarea formulata instantei la:
-in drept...
-in fapt...
-Si cum as putea solicita ajutor judiciar? deoarece mi s-a desfiintat postul din cauza pandemiei si beneficiez de indemnizatie de somaj momentan.
Am extrase bancare si conversatiile din care reies toate solicitarile sumelor transferate, precum si dovada ca dupa 1 an si ceva de la primirea unor sume de bani si contactarea acelei persoane de cateva ori, se eschiveaza mereu, ba ca nu are bani, ba ca a vrut sa ma contacteze dar si-a schimbat numarul de telefon, ba ca nu i-au aprobat un credit si ulterior dupa ultima intrebare referitoare la cand va incepe sa imi retuneze din bani, m-a blocat pe retelele de socializare.
Va multumesc anticipat pentru timpul acordat acestor randuri si pentru orice sfat care ma poate ajuta sa imi recuperez banii in instanta, pentru ca a picat deja calea amiabila si apelarea la bunul simt al persoanei in cauza.
Problema este mult mai complexa decat credeti,chiar dacă faceți dovada ca a fost un împrumut, la ce data ar fi trebuit să va restituie sumele?O simplă motivare în fapt si in drept si un model copist de pe net nu o sa va ajute...