avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Unde pot depune o sesizare împotriva onjn
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Unde pot depune o sesizare împotriva onjn

Bună ziua ,doresc să știu unde pot formula o plângere împotriva onjn ,doresc să fac o sesizare în schimb la numărul de telefon nu răspunde nimeni de la sediul central , secțiunea petiții este nefuncțională. Practic nu ai unde să depui plângeri sesizări către ei
Ultima modificare: Joi, 27 Februarie 2025
cornel2222, utilizator
Cel mai recent răspuns: cornel2222 , utilizator 07:46, 27 Februarie 2025
Petițiile adresate Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc se pot depune:
- la registratura instituției: Calea Victoriei nr. 9, Sector 3, București, cod postal 030022;
- prin poștă la adresa: Calea Victoriei nr. 9, Sector 3, București, cod postal 030022;
- online la adresa www.portal.onjn.gov.ro (se recomandă browser-ul Microsoft Edge), Secțiunea “Petiție online” sau -
- direct pe site-ul Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc, Secțiunea Portal, Subsecțiunea Petiții online.
Ultima modificare: Joi, 27 Februarie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic
Ideea este că este nefuncțională secțiunea petiții online de pe platformă este blocată de ei ,am încercat de pe 3 laptopuri cu Microsoft eadge și nu se poate accesa secțiunea respectivă,doresc să știu dacă am unde face o plângere împotriva celor de la onjn sau e o instituție care nu poate fi trasă la răspundere din nici un punct de vedere

Cornel Vasile a scris:

Petițiile adresate Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc se pot depune:
- la registratura instituției: Calea Victoriei nr. 9, Sector 3, București, cod postal 030022;
- prin poștă la adresa: Calea Victoriei nr. 9, Sector 3, București, cod postal 030022;
- online la adresa www.portal.onjn.gov.ro (se recomandă browser-ul Microsoft Edge), Secțiunea “Petiție online” sau -
- direct pe site-ul Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc, Secțiunea Portal, Subsecțiunea Petiții online.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatii site-uri jocuri on-line raducd raducd Buna ziua, Stie cineva ce agentie se ocupa de monitorizarea / reglementarea /verificarea firmelor / site-urilor care ofera drept servicii jocuri online ... (vezi toată discuția)
Unde se platesc taxele de timbru judiciar? cosmincebuc cosmincebuc Buna ziua, va rog sa imi spuneti unde se platesc taxele de timbru judiciar in situatia urmatoare: (avand in vedere ca nu se mai platesc pentru toate sectoarele ... (vezi toată discuția)
Proces bet365 si onjn RemusRufa RemusRufa Buna ziua! Zilele trecute am vazut pe site-ul just.ro ca Bet365 a primit o hotarare in urma procesului impotriva ONJN. As dori sa-mi spuneti cum se ... (vezi toată discuția)