avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1182 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj in cazul a 2 contracte de munca
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj in cazul a 2 contracte de munca

Buna ziua.
O cunostinta are 2 contracte de munca, la 2 societati diferite, dar parte ale aceluiasi grup. Un contract este de 8 ore, celalalt doar de 1 ora. Este posibil sa primeasca indemnizatie de somaj, daca va fi concediata doar de la locul de munca de 8 ore? La contractul cu timp de munca de 1 ora si salariul e pe masura si, clar, nu ar putea sa se intretina din acesta.
Cel mai recent răspuns: Paulishta , utilizator 07:49, 28 Februarie 2025
Indemnizatia de somaj nu se poate cumula cu salariul, indiferent de tipul c.i.m.
Stiam asta, ideea e ca de la societatea cu 1 ora ar demisiona. In caz de demisie, nu se mai primeste indemnizatie de somaj. Dar ma intrebam daca nu primeaza contractul cu 8 ore, la care ar fi concediere, nu demisie.
Ar trebui ca , incetarea c.i.m. cu norma intreaga sa se faca dupa incetarea c.i.m. cu timp partial.
Multumesc mult pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. sunt contabil in 2 unitati de invatamant. intr-o unitate ... cordeamon1ca@yahoo.com cordeamon1ca@yahoo.com Buna ziua. Sunt contabil in 2 unitati de invatamant diferite. Intr-o unitate am CIM pe 8 ore de la ora 8:00 la ora 16:00, in cealalata unitate am contract de ... (vezi toată discuția)
Mai multe contracte de munca pentru un salariat in acelasi timp mariusnasta mariusnasta Buna seara! Va rog mult sa ma lamuriti in urmatoarele probleme: -un salariat poate avea mai multe contracte de munca in acelasi timp,pentru angajatori ... (vezi toată discuția)
Concediere colectiva mascata in demisie acordul partilor diadora_74 diadora_74 Buna ziua, Am nevoie de o lamurire in ceea ce priveste \\\\\\"concedierea colectiva\\\\\\" care este mascata in \\\\\\"demisia cu acordul partilor\\\\\\". ... (vezi toată discuția)