avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general DISTRUGERE ARHIVA DOCUMENTE
Discuție deschisă în Contabilitate în general

DISTRUGERE ARHIVA DOCUMENTE

Buna ziua,

Societatea noastra a strans foarte multe documente in arhiva in cursul a 20 ani , dorim distrugerea documentelor vechi , as vrea sa stiu ce documente contabile au un tratament special cand vine vorba de arhivare , si care este termenul de pastrare a tuturor documentelor ?

Va multumim
Ultima modificare: Joi, 27 Februarie 2025
BSARO, utilizator
Cel mai recent răspuns: BSARO , utilizator 16:25, 27 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]
si aici: [ link extern ]
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhivare documente financiar- contabile shushu1974 shushu1974 Ce fac cu documentele dupa ce trec cei 10 ani in care sunt obligata sa ii pastrez? Ce obligatie legala am? Le pot arunca pur si simplu dupa trecerea celor 10 ... (vezi toată discuția)
Arhivare SIE SIE Cat timp de la emiterea unui document fiscal se pastreaza? Ma refer la declaratia 200, 260 si altele, emise de anafg. O zi buna! (vezi toată discuția)
Arhiva contabila avas avas Buna ziua , as dori sa stiu cati ani se pastreaza in arhiva actele contabile.Multumesc (vezi toată discuția)