avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sunt titulara pe un post incomplet de 12 ore .M au ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sunt titulara pe un post incomplet de 12 ore .M au supus unei ...

Sunt titulara pe un post incomplet de 12 ore .M au supus unei cercetari disciplinare din 14 feb.2025 si ,astfel,sunt suspendata...as vrea sa renunț la aceste 12 ore pentru acest an scolar...pierd in acest caz si statutul de titular? Care e forma de renuntare la cele 12 ore? Concediu fara plata? As avea dreptul la concediu fara plata cf legii....insa completarea la norma este in alta unitate,in alta localitate.Pierd si acele 8 ore? Eu as vrea sa renunț DOAR la aceste 12 ore si doar acest an scolar,pastrand pe cat posibil calitatea mea de titular in sistem,urmand ca apoi sa fac detasari la cerere ...am 59 ani.Rog raspuns.multumesc anticipat..Cum ma pot retrage de la scoala cu 12 ore titular fara sa PIERD statutul de titular,VA ROG!

Alte discuții în legătură

Buna seara.sunt titulara pe 12 ore in rural din 2019 sept.am ... SteauadeMare SteauadeMare Buna seara.Sunt titulara pe 12 ore in rural din 2019 sept.Am luat,prin detasare la cerere concurs,5 detasari la cerere .Al 6 lea an am fost Obligata conform ... (vezi toată discuția)
Anulare decizie de detaºare în interesul învãþãmântului dcaliman dcaliman Sunt titular în învăţământ la o şcoala aflata la 20 km de domiciliu, la şcoala din loc. de domiciliu sunt clase simultane, şi pe catedra in ... (vezi toată discuția)
Daca in 2018 m am titularizat cu 9.20 nota in campina la liceul ... SteauadeMare SteauadeMare Daca in 2018 m am titularizat cu 9.20 nota in Campina la Liceul Energetic 14 ore plus completare 9 ore la Liceul Forestier,si apoi in 2019 m au pus in ... (vezi toată discuția)