avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Daca in 2018 m am titularizat cu 9.20 nota in Campina ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Daca in 2018 m am titularizat cu 9.20 nota in Campina la Liceul ...

Daca in 2018 m am titularizat cu 9.20 nota in Campina la Liceul Energetic 14 ore plus completare 9 ore la Liceul Forestier,si apoi in 2019 m au pus in restrangere pt ca nu mai erau ore destule din cele 14 de la Liceul Energetic,dandu mi ,in LIPSA de altceva,au spus cei de la ISJPH ca,obligatoriu este sa iau ce mi se ofera!.adica nu echivalentul,municipiu,liceal,ci rural,incomplet si simultan la Paulesti 12 ore cu posibilitate de completare anual,,daca ACUM,in anul scolar 2025..2026 au aparut publicate 20 ore la matem.Liceul Energetic Campina,nu cumva din Metodologie reiese ca sistemul e dator sa mi repartizeze MIE acele ore din nou ca titular? Va rog frumos ,imi este mai mult decat necesar acest raspuns si va multumesc.Intr o metodologie anterioara citind eu,asa am inteles ca ar fi ..nu sunt,insă,sigură...solicit indrumare si ajutor .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mai sunteti titular la Liceu?
Nu.m au pus in restrangere in primavara 2019 ,dandu mi ceva inegal incomplet,rural,gimnaziu fata de municipiu,liceal,complet avut...raspunsul lor..din lipsa de posturi...dar acum,s a eliberat iar e in oferta catedra completa la Lic Energetic Campina,unde eram eu in 2018 castigand concursul cu 9.20,titulara.Asa se fură drepturile unui om devotat o viatza sistemului
Verificati metodologia de mobilitate, insa la o prima vedere sunteti titulara la Paulesti acum... exista metode sa va reluati catedra, insa nu cred ca va datoreza asta. Daca nu exista exceptii, nu vad cum. Este stufoasa legislatia si nu o pot parcurge sa vad cum mai sunt lucrurile acum, dar o puteti parcurge dv. In principiu, daca nu ati ocupat alt post sau alta catedra, puteati in anul urmator sa reveniti la liceul aratat.

Ar ajuta tare mult pentru prestigiul profesiei dv. daca ati avea o exprimare mai corecta gramatical si mai coerenta... nu inteleg prima propozitie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara.sunt titulara pe 12 ore in rural din 2019 sept.am ... SteauadeMare SteauadeMare Buna seara.Sunt titulara pe 12 ore in rural din 2019 sept.Am luat,prin detasare la cerere concurs,5 detasari la cerere .Al 6 lea an am fost Obligata conform ... (vezi toată discuția)
Anulare act administrativ - contencios administrativ - litigiu cu inspectoratul scolar judetean pavelvioleta pavelvioleta Cu permisiunea dumneavoastra as vrrea daca se poate sa va supun atentiei cazul meu: Sunt ing. chimist titular la un Gr. Sc. Adm. si absolventa 2009 de ... (vezi toată discuția)
Completare norma didactica Maruka Maruka Buna Ziua, Am intrat in completare de norma la nivelul inspectoratului judetean. Exista jumatati de norma cu care as putea sa-mi completez norma didactic, ... (vezi toată discuția)