avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara.Sunt titulara pe 12 ore in rural din 2019 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara.Sunt titulara pe 12 ore in rural din 2019 sept.Am ...

Buna seara.Sunt titulara pe 12 ore in rural din 2019 sept.Am luat,prin detasare la cerere concurs,5 detasari la cerere .Al 6 lea an am fost Obligata conform metodologiei la post .Mergand acolo,am fost rau primita,rau tratata,cu plangeri calomnioase cert din partea unor parinti,atragand tendentios pers.mea de doua ori in cercetare disciplinara.As dori sa intreb,daca as solicita un concediu fara plata( nu am luat nici o data in 29 ani de munca in invatamant),,pot sa am concediu numai de la postul unde sunt titulara si sa mi desfasor in continuare cele 8 ore din comoletarea mea de norma la cea de a doua unitate sc.independenta de prima?
Daca nu,va mai intreb,exista vreo modalitate legala sa renuntz in acest an scolar la cele 12 ore unde sunt titulara ( asta deoarece mi se fac calomnii si rele interpretari,o atmosfera insuportabila) si desi as renunta( nu stiu sub ce forma legala!!!),atunci sa mi pot totusi pastra statul de titular in sistem,atat de greu obtinut pri multe concursuri? Aceasta in situatia mea ,a acestui al 6 lea an, in care,pasamite ,as avea obligatia sa predau la aceasta unitate scolara unde am castigat printr o restrangere,fortuit,titulatura mea....eram titulara cu nota 9.20 in 2028 la Campina,municipiu in jud Ph la 2 licee,energetic si forestier.A scazut numarul de ore la lic energetic atunci si m au restrans in rural,gimnaziu,12 ore,incomplet ...cum ca n au alt pist ...dar.neconvenabil,ne echivalent ..si acum,in prezent,au reaparut orele la liceul energetic Campina de unde am fost trimisa in restrangere eu in 2018...2019...oare as putea solicita sa mi se dea postul inapoi la energetic Campina? Oricum aici,la sc .gimnaziala cu 12 ore si atmosfera rea,nu doresc sa mai activez si in anii urmatori am drept la detasare la cerere .Va rog mult,solicit sfatul dv.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:25, 28 Februarie 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dvs ce predați, de curiozitate?
"eram titulara cu nota 9.20 in 2028 la Campina,"
Suntem în 2025 ca idee.
Încercați sa obtineti un transfer undeva.
Poate ar fi util sa puneți pe altcineva sa va scrie cererea.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
da, se poate CFS la un angajator si la celalat sa va duceti la munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca in 2018 m am titularizat cu 9.20 nota in campina la liceul ... SteauadeMare SteauadeMare Daca in 2018 m am titularizat cu 9.20 nota in Campina la Liceul Energetic 14 ore plus completare 9 ore la Liceul Forestier,si apoi in 2019 m au pus in ... (vezi toată discuția)
Anulare decizie de detaºare în interesul învãþãmântului dcaliman dcaliman Sunt titular în învăţământ la o şcoala aflata la 20 km de domiciliu, la şcoala din loc. de domiciliu sunt clase simultane, şi pe catedra in ... (vezi toată discuția)
Se mai poate face ceva legal pentru a-mi recupera postul? Autor Autor Buna ziua! Doresc sa actionez in justitie ISJ-ul si scoala unde am incadrearea pentru refuzul de a ma primi pe post. Am sa expun in mare situatia data si ... (vezi toată discuția)