avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Avizul de legalitate al prefectului certifica ca ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Avizul de legalitate al prefectului certifica ca documentele ...

Avizul de legalitate al prefectului certifica ca documentele ce au stat la baza unui hcl sunt corecte/legale sau doar modalitate de adoptare a hcl?
Mai exact: știu sigur ca un hcl este ilegal pentru ca are la baza documente care nu prezintă adevărul, dar totuși prefectura a dat aviz de legalitate...
Ce sa înțeleg?

Alte discuții în legătură

Hcl ilegala crisha60inna crisha60inna As vrea sa stiu care sunt demersurile ce trebuiesc intreprinse impotriva unei hotarari de consiliu local ilegale. (vezi toată discuția)
Aviz legalitate julien_slbz julien_slbz In ce termen are obligatia prefectual de a da avizul de legalitate in cazul unei HCL ? Este inadmisibil ca, dupa intrarea in vigoare a HCL conform Lg 215/2001 ... (vezi toată discuția)
Ccm/acord colectiv - atacare in contencios administrativ de catre prefectura. Kyandra Kyandra Buna seara, Inainte de a ma duce in instanta cu onor Prefectura, am si eu nevoie de parerea avizata a stimatilor nostri colegi, pe urmatoarele probleme: 1. ... (vezi toată discuția)