avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună dimineața! La un contract cu avocat pentru ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună dimineața! La un contract cu avocat pentru contestatie ...

Bună dimineața! La un contract cu avocat pentru contestatie la executare, ce documente prezintă clientului , dovezi, ca a făcut contestatie și nu a luat banii fără a face ceva? Are dreptul clientul sa știe numarul de dosar? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Bostioca , utilizator 20:18, 28 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Pe portal.just.ro sectiunea Dosare, puteti cauta daca este inregistrata contestatia.
Nu este pe portal am cautat dupa nume. Domnul avocat nu îmi da numărul dosarului poate ca nu a trimis dosarul ,pentru ca să făcut licitatia. Mulțumesc!

Zsuzsanna Lukacs a scris:

Buna ziua,

Pe portal.just.ro sectiunea Dosare, puteti cauta daca este inregistrata contestatia.

Solicitati i nr de dosar.,copie după contestatie etc.
Am copie după contestatie cu suspendare fara data, dar numărul de dosar nu îmi da, nu știu de ce., din ianuarie ii cer și evita, nici data când a depus dosarul nu îmi spune. Nu știu ce sa fac. Am dat banii și nu face nimic.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Solicitati i nr de dosar.,copie după contestatie etc.

Ultima modificare: Vineri, 28 Februarie 2025
Bostioca, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calitatea de contestator CristianPCristian CristianPCristian Buna ziua, In cazul unui proces cu obiectul \\\\\\\\"contestaţie la executare suspendarea executarii silitei\\\\\\\\" la care ma reprezinta un avocat, ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita dand0 dand0 Buna ziua, De cateva luni sunt hartuit de o celebra firma de recuperatori care imi cer sa restitui diverse procente (intre 50% si 100%) dintr-o presupusa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in urma unui eveniment rutier, s-a deschis dosar penal ... andreea16099 andreea16099 Buna ziua, In urma unui eveniment rutier, s-a deschis dosar penal pentru vatamare corporala (mentionez ca victima a facut doar un control de jumatate de ora ... (vezi toată discuția)