avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Calitatea de contestator
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Calitatea de contestator

Buna ziua,

In cazul unui proces cu obiectul \"contestaţie la executare suspendarea executarii silitei\" la care ma reprezinta un avocat, calitatea de constestator o am eu? sau avocatul ? Intreb deoarece avocatul ma informat ca contestatia este depusa, insa pe portalul " portal.just.ro" nu gasesc nici un proces pe rol in care sa apara si numele meu. Ar fi fost normal sa gasesc pe portal un dosar, in care la sectiunea parti sa apara numele meu, ca si contestator?
Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 13 Martie 2015
CristianPCristian, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:59, 14 Martie 2015
Dvs sunteti contestator.
Da, trebuie sa regasiti pe portal.
rugati avocatul sa va dea nr de dosar.
Nu neglijati, daca n-a depus,riscati sa pierdeti termenul in care puteti contesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare inregistrare dosar la judecatorie dorel13 dorel13 Cum pot verifica daca avocatul a depus cerere de chemare in judecata pentru impartirea unui teren intre rude (mostenire)? I-am platit de 7 luni avocatului ... (vezi toată discuția)
Am adjudecat un apartament executat ancus ancus Buna ziua,am mare nevoie de parerea dumneavoastra...am castigat la licitatie un apartament ,am depus banii in contul executorului,acum urmeaza sa astept ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - dosar de negasit pe portalul instantelor de judecata nico7777 nico7777 Va rog sa-mi spuneti, daca este posibil ca un dosar sa nu apara pe site-ul just.ro desi astazi a avut loc prima sedinta pentru judecarea cauzei ( asta afirma o ... (vezi toată discuția)