avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... OVB Allfinanz Romania si ISU
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

OVB Allfinanz Romania si ISU

Buna ziua , eu activez ca planificator si consultant financiar la OVB print-un contract de colaborare, nu angajat. Aceasta companie intermediaza credite, asigurari, etc si pentru a incasa bani trebuie sa imi deschid un PFA, SRl, dar vreau sa ma angajez ca pompier, mai exact cadru militar si stiu ca acesti nu pot fi asociati sau administratori dar in cazul unul contract de colaborare este diferit? iar PFA, SRl etc sa il deschid pe numele altcuiva.

Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 28 Februarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Drepturile militarilor mateiu cristian mateiu cristian fiind subofiter,pot deveni agent la o firma de asigurari?multumesc celor care ma pot ajuta cu un raspuns cocret! (vezi toată discuția)
Pfi??? zfcristina zfcristina Buna seara! Am si eu o nelamurire si sper sa ma puteti ajuta. Am incheiat un contract de colaborare cu o agentie imobiliara si pentru a putea sa incasez ... (vezi toată discuția)
Cum ma pot angaja/colabora la un angajator bulgar cu sediul in bulgaria yozefina yozefina Buna ziua, Sunt \\"curtata\\" de o companie bulgareasca, cu sediul in Bulgaria, care momentan nu exista pe piata din Romania. Intentioneaza sa-si deschida o ... (vezi toată discuția)