avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum ma pot angaja/colabora la un angajator bulgar cu ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum ma pot angaja/colabora la un angajator bulgar cu sediul in Bulgaria

Buna ziua,

Sunt "curtata" de o companie bulgareasca, cu sediul in Bulgaria, care momentan nu exista pe piata din Romania. Intentioneaza sa-si deschida o sucursala aici, insa nu se stie exact cand. Exista vreo posibilitate de a colabora cu ei pana cand acestia vor deschide compania din ROM, excluzand ca eu sa devin PFA sau SRL? Eu, ca cetateam roman, pot fi angajata in Bulgaria, pe compania deja existenta acolo, insa sa-mi desfasor activitatea de vanzari pe teritoriul Romaniei si cu clienti romani?

Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 09:53, 22 Mai 2014
Da, puteti fi angajata cu contract individual de munca.
Insa, in functie de salariul negociat, s-ar putea sa fie mult mai avantajos o colaborare intre societatea din Bulgaria si un SRL/ PFA al Dvs. in Ro.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reglementari fiscale sua vs ro madacomo madacomo Am o companie deschisa in SUA care functioneaza conform reglementarilor, cu contributii si taxe si tot ce cere legea de acolo. In paralel, desfasor activitati ... (vezi toată discuția)
Imputernicire firma bulgaria alexstanciu13 alexstanciu13 Buna ziua! Administratorul unei firme licentiate in Bulgaria doreste sa ma imputerniceasca pentru a putea incheia contracte cu firme de curierat, telefonie ... (vezi toată discuția)
Informatie. CODREANU VASILE CODREANU VASILE Buna ziua, sant cetatean roman cu domiciliul an Italia.Aici am o firma de prestari servici.As dori,daca santeti amabili cateva informatii cu privire la ... (vezi toată discuția)