avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Reglementari fiscale SUA vs Ro
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Reglementari fiscale SUA vs Ro

Am o companie deschisa in SUA care functioneaza conform reglementarilor, cu contributii si taxe si tot ce cere legea de acolo. In paralel, desfasor activitati de freelancing pe care nu le pot factura pe SRL-ul (LLC-ul) din SUA. Momentan nu figurez in Romania cu niciun fel de venit. Pot legaliza in Ro dpdv fiscal activitatea mea, ca sa platesc contributii la pensii si asigurari si etc fara sa deschid PFA aici? Multumesc

Alte discuții în legătură

Datorii pe srl, pot deschide pfa? ellada ellada Intrebarea in mare este cea din titlu. Daca am un SRL prin care am acumulat datorii pe parcursul mai multor ani(cu penalizarile de riguare), mai pot deschide ... (vezi toată discuția)
Facturi activitate freelancing pe website-uri similare www.freelancer.com Adriana_17 Adriana_17 Sunt PFA neplatitor de TVA, cod activitate 6201 - servicii IT. Ma gandesc sa lucrez la proiecte pe website-uri de freelancing de tipul www.freelancer.com. ... (vezi toată discuția)
Cum ma pot angaja/colabora la un angajator bulgar cu sediul in bulgaria yozefina yozefina Buna ziua, Sunt \\"curtata\\" de o companie bulgareasca, cu sediul in Bulgaria, care momentan nu exista pe piata din Romania. Intentioneaza sa-si deschida o ... (vezi toată discuția)