avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... va rog sa ma ajutati cu un raspuns la o reclamatie
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

va rog sa ma ajutati cu un raspuns la o reclamatie

buna ziua,
trebuie sa formulez un raspuns la reclamatia unui parinte care ma cacuza ca in timpul orei de ed fizica copilul fiind nelinistit l-am pus sa faca 100 genuflexiuni, bineainteles ca nu l-am lasat sa faca decat 20 dar, parintele considera ca l-am abuzat si a facut plangere directiuni.
va rog sa ma ajutati cu un raspuns la aceasta situati jenanta
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT STROIE CATALIN , Avocat 12:36, 28 Februarie 2025
Buna ziua, ar fi bine sa angajati un avocat care sa va redacteze acest raspuns in baza legislatiei in vigoare.
Depinde ce prevede regulamentul scolii respective. -CAPITOLUL V
Sancţionarea elevilor
SECŢIUNEA 1
Sancţionarea elevilor
Art. 16.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regulamentul in scoli mai ceva ca la puscarie!!!!! lilianacatana lilianacatana Sunt mama unei eleve in clasa aIVa si matusa unei eleve in clasa I a ,de ceva timp ne este interzis parintilor sa mergem cu copii la scoala dimineata si sa ... (vezi toată discuția)
Nota doi la purtare darina2006 darina2006 Fiului meu i-a fost scazuta nota la purtare la doi, nu am mai auzit de o masura atata de dreastica luata vreodata, poate va intrebati ce a facut, nu a dat foc ... (vezi toată discuția)
Optional clasa pregatitoare claudiag claudiag Buna ziua! As dori sa aflu cum se poate face un optional platit la clasa pregatitoare. Elevii de la clasa pregatitoare au 19 ore de curs pe saptamana. Cea ... (vezi toată discuția)