avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecinul s-a legat la panoul meu electric. Bună ziua. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecinul s-a legat la panoul meu electric. Bună ziua. În urma ...

Vecinul s-a legat la panoul meu electric.
Bună ziua. În urma cu 2 ani am făcut contract pt curent electric. Pt legătură, mi-a pus un soldațel de legătură pe partea cealaltă a drumului. Mi-a traversat drumul și mi-a pus un soldațel cu contorul electric pe partea mea,la poartă. Eu am plătit atunci întreaga instalație. Firma respectivă mi-a spus atunci că, dacă se mai leagă cineva de soldațelul de legătură de pe partea cealaltă a drumului, trebuie sa-mi ceară voie și sa-mi plătească.
Acum un vecin de pe partea cealaltă a drumului, dar nu din dreptul soldațelului, s-a legat pur și simplu. Mi-am dat seama pt ca am văzut săpătură pe drum. L-am contactat și el mi-a spus ca s-a branșat legal. Mi-a trimis proiectul de legătură pe care era specificat "CS existent".
Legal, vecinul îmi datorează vreo suma de bani?
Dacă se mai leagă și alti vecini,instalația va rezista?
Mulțumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Sapatura pentru bransare electicitate ralu.fox ralu.fox buna seara, va rog frumos, am si eu nevoie de ajutor pentru a intelege mai bine ce drepturi si obligatii am ca nou proprietar de casa pe pamant. Am ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie să fac ca să-mi schimbe contorul electric? Nelu127 Nelu127 Am un contoar care cred ca no corespunde din punct de vedere metrologic,in schimb este legat si pe direct siguranta de la contoar nu mai functioneaza. Am facut ... (vezi toată discuția)
Tablou electric care instalez eu. mgomez mgomez Eu nu stiu daca acest forum este potrivit pentru intrebarea mea, dar lasati-ma sa ma introduc. Sunt un American cu experienta in lucrari electrice in case ... (vezi toată discuția)