Am un contoar care cred ca no corespunde din punct de vedere metrologic,in schimb este legat si pe direct siguranta de la contoar nu mai functioneaza. Am facut sesizare si mi au spus ca functioneaza si pe direct si ca nu imi schimba contoaru.Daca vreau sa imi schimb instalatia electrica de la contoar pana la panoul meu de siguranta nu pot,pentru ca nu am cum sa intrerup curentu. Multumesc.
Reveniti cu o sesizare scrisa la firma de distributie curent electric, depusa cu nr. de inregistrare/ data. Sesizarea se poate trimite prin posta cu confirmare de primire. Solicitati raspuns scris.
Legatura pe direct prezinta risc de incendiu.
Legatura electrica intre contor si tabloul de siguranta este in proprietatea firmei de distributie curent electric, nu a dvs.
Solicitati si schimbarea acestei legaturi plus desfiintarea legaturii pe direct.
Mai am o rugaminte la dumneavoastra daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu scrisoarea,,cu sesizarea.... Poate nu formulez bine sau nu ma exprim cum trebui ,putin ajutor un exemplu. Multumesc Frumos .
Formulati o sesizare simpla incepand cu datele dvs. personale si adresa de domiciliu unde este montat contorul. Continuati cu ceea ce ati constatat la contorul existent in fraze cat mai scurte. Invocati pericolul de incendiu. Nu uitati sa solicitati raspuns scris.