avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Vanzare carte pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Vanzare carte pfa

Am creat niste notebook uri tip jurnal si doresc sa le pun in vanzare . Pentru pfa am inteles ca trebuie diploma pentru domeniul de activitate . Nu am asa ceva . cum as putea să incadrez activitatea pentru a putea comerializa aceste carti?
Ultima modificare: Vineri, 28 Februarie 2025
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Pfa - alegere cod caen pe calificare diferita. Virgil.P Virgil.P Buna ziua, Doresc sa imi infiintez un PFA pe domeniile caen 721 - Consultanta in domeniul echipamentelor de calcul (hardware), exclusiv consultanta si ... (vezi toată discuția)
Am un pfa pe care am un singur obiect de activitate. dorinaborcau dorinaborcau Buna ziua! am un PFA pe care am un singur obiect de activitate, respectiv coafura .... As vrea sa imi mai pun cateva coduri pentru produse handmade, ... (vezi toată discuția)
Bună! doresc să înființez un pfa în care să vând în spațiul ... AndreeaVs AndreeaVs Bună! Doresc să înființez un PFA în care să vând în spațiul online creații artistice sub formă digitală şi printată precum picturi, desene atât ... (vezi toată discuția)