avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara,tatal meu a castigat in instanta un teren, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara,tatal meu a castigat in instanta un teren, fiind pus ...

Buna seara,tatal meu a castigat in instanta un teren, fiind pus in posesie printr un proces verbal in 05-2024! Acum, mergand la primaria din comuna, mi sa comunicat ca nu se mai gaseste dosarul care trebuie depus la prefectura Craiova pentru a i se elibera Titlul de Proprietate! Mentionez ca avem hotararea judecatoreasca definitiva si procesul verbal de punere in posesie. Ce este de facut? Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Punere in posesie Alyvaly Alyvaly Buna ziua! Am o hotarare definitiva si irevocabila de punere in posesie a unei suprafete de padure.Acest teren apartine de Ocolul Silvic a unei comune ... (vezi toată discuția)
Succesiune pentru un teren cu doi proprietari, insa titlul de proprietate este doar pe numele unuia alex68 alex68 Va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema. Tatal meu si sora lui au mostenit de la parintii lor o suprafaţă de teren. Nu a fost eliberat incă ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am si eu o problema cu intocmirea unui dosar de obtinere ... Carla87 Carla87 Buna seara, Am si eu o problema cu intocmirea unui dosar de obtinere a unui titlu de proprietate. Bunica mea a castigat acel teren in instanta printr-o ... (vezi toată discuția)