avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună seara. Am constituit o cauțiune de 1000 lei ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună seara. Am constituit o cauțiune de 1000 lei pentru o cerere ...

Bună seara.
Am constituit o cauțiune de 1000 lei pentru o cerere de suspendare a executării unei hotărâri juridice de fond (nedefinitivată) și doresc să aflu dacă după respingerea cererii mai pot recupera cauțiunea ? Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Recuperare cautiune la contestatia de executare silita cipriq cipriq se poate recupera cautiunea depusa la cererea de suspendare a executarii silite? daca da, exista posibilitatea ca aceasta sa fie luata de creditor in cazul ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez banii de pe cautiunea la suspendarea executarii? ContSters277537 ContSters277537 Buna ziua si multumesc pentru ajutorul dat, As dori, trebuie, sa fac tot posibilul, indiferent de situatia cu procesul (ca pierd sau ca voi castiga), ... (vezi toată discuția)
Restituire cautiune ContSters277537 ContSters277537 As vrea sa stiu daca in cazul in care se respinge contestatia la executare eu pot sa imi recuperez suma platita pentru cautiune la suspendarea ... (vezi toată discuția)