avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara, am un dosar penal pt conducere cu permisul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara, am un dosar penal pt conducere cu permisul suspendat ...

Buna seara, am un dosar penal pt conducere cu permisul suspendat care se afla la parchet de aprox 5 luni,domnii de la parchet mi au spus ca am calitatea de inculpat si propunere de terminare a urmaririi penale si sa astept un act procedural,avocatul care l am angajat imi sa astept o notificare sau orice de la parchet. Imi puteti spune cat ar trebui sa astept confirmarea terminarii urmaririi penale sau act procedural?va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Mersul dosarului penal alina_bt alina_bt Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti si pe mine asupra mersului dosarului penal In urma cu 1 luna de zile mi-a fost intocmit dosar penal pentru conducerea ... (vezi toată discuția)
Durata urmarire penala Vali.vali Vali.vali Bună ziua in 2017 11mai am condus o autoutilitara si tractand o remorcă având masa de 2500 si eu nu dețin categoria respectivă dețin doar B imi trebuia ... (vezi toată discuția)
Dosar parchet xuser xuser Cam cat timp sta un dosar pt. lovire si alte violente cu propunerea de trimiterea in judecata la parchet? Avand in vedere ca a fost trimis de 1 luna. Au si ... (vezi toată discuția)