avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Buna ziua as dori sa stiu daca este legal sa mi se ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Buna ziua as dori sa stiu daca este legal sa mi se impoziteze ...

Buna ziua as dori sa stiu daca este legal sa mi se impoziteze de 2 ori gazul de la apartament. In contract am pretul de la gaz cu tva inclus iar pe facura mai am inca o data tva. Este legal.

Alte discuții în legătură

Interpretare punct dintr-un contract cu privire la tva fanrossi fanrossi Salutare la toata lumea As avea si eu un caz interesant ce este in directa legatura cu TVA de 24%, 19% si 5% la achizitionarea unui apartament . 1- In ... (vezi toată discuția)
Am cumparat un apartament si vanzatorul nu doreste sa returneze tva (diferenta de 14%) zoe1704 zoe1704 In anul 2008 am contractat un apartament (neconstruit la acea data) prin incheierea unui antecontract de vanzare – cumparare cu scadenta in ianuarie ... (vezi toată discuția)
Tva imobil budrick budrick Buna ziua, Tocmai ce am cumparat un apartament cu TVA de 5% pe numele meu. As dori sa mai cumpar inca unul si pentru a profita de pretul cu TVA de 5% inclus ... (vezi toată discuția)