avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara! Sunt în proces de divorț,am 2 copii ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara! Sunt în proces de divorț,am 2 copii foarte mici ...

Buna seara! Sunt în proces de divorț,am 2 copii foarte mici ,locuință unde stau cu soția este dobândită înaintea căsătoriei. Normal după divorț soția ar trebui sa părăsească imobilul ,da având în vedere că am 2 copii mici o pot lăsa să stea după divorț o perioada in aceiași casa cu mine pana mai cresc copii și să-i pun niste condiții?
Cel mai recent răspuns: cosmin2005 , utilizator 22:35, 2 Martie 2025
Legal daca e casa ta trebuie sa plece.Moral trebuie sa te gândești la copiii voștri, nu ai tai, ai voștri.E adevărat cand nubte mai iubești cu cineva ieși din relație nu stai ca sunt doi copii.Acum depinde și de ce vrei sa va despărțiți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sotia a plecat de acasa si am 2 copii minori cmarius_01 cmarius_01 buna ziua sunt casatorit de 12 ani am doi copii minori eu lucrez de 12 ani la aceeasi firma ea a schimbat multe locuri de munca acum incepe sa imi spuna ca ... (vezi toată discuția)
Buna seara! divort cu minori pavelroxana pavelroxana Sunt in proces de divort cu sotul meu , în urma casniciei au rezultat 2 copii . În urma unui ordin judecătoresc a fost obligat să părăsească ... (vezi toată discuția)
Recuperare copii KRMN2019 KRMN2019 Buna seara. Fratele meu si sotia lui au decis sa se desparta, urmand sa se depuna actele de divort. Ea a insistat foarte mult ca el sa ii faca o procura sa ... (vezi toată discuția)