avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara. O persoana din localitatea mea a pus ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara. O persoana din localitatea mea a pus porți metalice ...

Bună seara. O persoana din localitatea mea a pus porți metalice pe o întrare care este drum public și nu accepta accesul și altor persoane. Primăria nu ia nicio măsură deșii sau făcut sesizări. Ce este de făcut?
Cel mai recent răspuns: dorin120112 , utilizator 14:53, 2 Martie 2025
Sesizati primaria in scris, cu nr. de inregistrare/ data. Invocati OG nr. 27/ 2002 privind petitiile si cereti raspuns scris cu masurile luate. Daca nu primiti raspuns scris in 30 de zile de la data inregistrarii petitiei dvs., puteti deschide actiune in contencios administrativ impotriva primariei, cu respectarea Legii nr. 554/ 2004.
Mulțumesc frumos

POPA GHEORGHE a scris:

Sesizati primaria in scris, cu nr. de inregistrare/ data. Invocati OG nr. 27/ 2002 privind petitiile si cereti raspuns scris cu masurile luate. Daca nu primiti raspuns scris in 30 de zile de la data inregistrarii petitiei dvs., puteti deschide actiune in contencios administrativ impotriva primariei, cu respectarea Legii nr. 554/ 2004.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! lucrări de asfaltare pe stradă am următoare situației. ... Ade_13e4432 Ade_13e4432 Bună ziua! Lucrări de asfaltare pe stradă Am următoare situației. Primăria realizează lucrări de asfaltare pe strada unde locuiesc. În apropierea ... (vezi toată discuția)
Blocare acces curte de catre o statie de autobuz somnu somnu Buna ziua, Accesul in curte imi este blocat de catre o statie de autobuz amplasata de cateva zile de primaria Fagaras. Drumul este unul judetean si conform ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am solicitat la primaria de care aparțin loc de parcare ... Eliana74 Eliana74 Buna ziua,am solicitat la primaria de care aparțin loc de parcare ptr persoane cu handicap,loc pe care l am primit problema este că un alt vecin a apărut cu ... (vezi toată discuția)