avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Buna ziua! Am filmat un videoclip muzical, am folosit ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Buna ziua! Am filmat un videoclip muzical, am folosit un baiat ...

Buna ziua! Am filmat un videoclip muzical, am folosit un baiat si o fata pt “ povestea” melodiei. Dupa filmarea videoclipului, baiatul ne a contactat si ne a cerut bani explicand asa: “ vreau 1000 ron ca sa se merite reprosurile prietenei” altfel nu mai mai vreau sa apar in videoclip! Mentionez ca din start nu s a oferit nici o suma de bani pt cei doi( fata din clip nu a avut si nu are nici un fel de pretentii materiale). Mentionam ca avem toate convorbirile in care baiatul respectiv a fost foarte interesat sa apara in clipul nostru, el contactandu ne pe noi ! Putem folosi videoclipul nostru ? Il putem incarca pe platformele sociale? Multumim!

Alte discuții în legătură

Live streaming youtube Delete+Alt Delete+Alt Buna, situatia suna cam asa. Transmit pe canalul Youtube video de genul live streaming. In acest live streaming ma joc jocul FREE \"War Thunder\" care la un ... (vezi toată discuția)
Scandal filmari videoclip! ajutor! exe exe Bun deci am o problema care suna cam asa: Am filmat impreuna cu ai mei colegi un videoclip la piesa \\\\"E... - L....\\\\". Cantareata E. este reprezentata de ... (vezi toată discuția)
Activitatea de youtuber si aparitia fetelor strainilor in videoclipurile mele petebz petebz pentru urmatorul scenariu am nevoie de acte? ... eu ies in strada si in videoclipul filmat de mine personajul principal sunt eu si diferiti oameni (straini) ... (vezi toată discuția)