avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Help. Am făcut în trecut ceva prostioare să zic ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Help. Am făcut în trecut ceva prostioare să zic așa, in 2021-2022 ...

Help.
Am făcut în trecut ceva prostioare să zic așa, in 2021-2022 am fost găsit in Germania cu THC la volan, nu le-am dat permisul in acel moment, urmand ca in 2023 sa ma opreasca, mi-a fost retinut permisul pentru faza din 2021 iar dânșii m-au testat iar, rezultat THC, mi-au luat permisul o luna pt faza din 2021 urmand ca la fix 30 zile sa merg si sa imi dea permisul in mana, fara nicio problema, ei, intrebarea mea este, e posibil să am interdictie sau ceva? Daca as fi avut amenda pentru acele faze, nu era normal ca la primirea permisului sa imi spuna ca am de plata sau sa mi se comunice? p.s doar pe teritoriul Germaniei am folosit acel “calmant” :)) si nu abuziv, in acest moment sunt clean 100% dupa fazele alea, v-as ruga sa nu fiti duri :^ cum as putea afla de sanctiunile mele pe teritoriul Germaniei? si ce parere aveti, e posibil sa am interdictie, din moment ce mi s-a dat permisul personal in mana de catre politist la sectia de politie..

Alte discuții în legătură

Permis strain retinut de autoritatile romane (dosal penal) Cristian MI Cristian MI Buna ziua, Pe data de 11/06/2022 am fost oprit la filtru de politie si am fost testat cu alcooltestul (nu a iesit nimic), apoi cu drogtestul unde mi-a iesit ... (vezi toată discuția)
Buna seara, fiti amabili, as vrea sa va rog sa ma ajutati intr.o ... Camellia89 Camellia89 Buna seara, Fiti amabili, as vrea sa va rog sa ma ajutati intr.o speta. o cunostinta care locuieste in Canada a semnat in decursul anului 2019 un contract ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta substantelor psihoactive. opinii, sfaturi, indrumari o.intrebare o.intrebare Buna ziua, In urma cu 2 luni am fost oprit de un echipaj (filtru) si am fost supus unui test de saliva cu aparatul DrugTest si cu alcooltest. Rezultatul ... (vezi toată discuția)