avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Dacă cineva are o fotografie făcută ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Dacă cineva are o fotografie făcută ...

Bună ziua domnilor avocați Dacă cineva are o fotografie făcută după copia de buletin a mea unde se vede CNP ul și seria buletinului meu poate face ceva cu ea îmi poate face ceva rău menționez că fotografia a fost făcută după o copie de buletin nu după original nu a fost fotografiat buletinul în original ci doar copii vă rog frumos dacă mă puteți ajuta cu un sfat în această problemă Vă mulțumesc

Alte discuții în legătură

Am făcut o greșeală, am făcut o fotografie cu telefonul mobil la copia de buletin ... alessandro29 alessandro29 Bună seara domnilor avocați vă rog frumos dacă mă puteți ajuta cu un sfat am făcut o greșeală am făcut o fotografie cu telefonul mobil la copia de ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare auto --- lipsa c.i. remus_agigea remus_agigea Buna ziua, Urmeaza sa cumpar un autoturism,dar buletinul meu urmeaza sa fie eliberat abia peste 14 zile lucratoare. Exista vreo posibilitate ca actul de ... (vezi toată discuția)
Cnp gresit gabi478 gabi478 Buna ziua , Situatia mea este un pic diferita , deoarece pe certificatul de nastere am un CNP iar pe buletin altul , greseala s-a facut in momentul in care ... (vezi toată discuția)