avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua.Pot beneficia de ordin prefect,ca urmare a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua.Pot beneficia de ordin prefect,ca urmare a legii 18/1991 ...

Buna ziua.Pot beneficia de ordin prefect,ca urmare a legii 18/1991 art.36 alin.2,mentionez ca sunt mostenitor unei constructii cu teren in folosinta de la Primarie,acordata bunicilor in anul 1962,de Consiliul Popular de la acea data,mai exact teren in folosinta vesnica pentru ridicarea unei constructii.Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 2 Martie 2025
nell71, utilizator
Cel mai recent răspuns: nell71 , utilizator 09:00, 4 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua. Pentru dvs, primul pas este formularea unei cereri pentru eliberare ordin prefect. Apoi, mai vedeti.
Daca vreti un raspuns mai aplicat, atunci cautati un avocat care sa va analizeze actele pe care le detineti dvs.
Buna ziua,va rog frumos,daca se poate in detaliu,unde depun cererea si actele necesare depunerii dosarului complet?Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 4 Martie 2025
nell71, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atribuire suprafata de teren - probleme cezarad cezarad Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine daca se poate cu o problema. Bunicii mele i s-a atribuit in anul 1985 de catre Consiliul Popular teren in folosinta de ... (vezi toată discuția)
Legea 18/91 problema urgenta, multumesc anticipat! andradamaria andradamaria buna ziua,situatia este de asemenea o relicva a legii 18/91 si anume: bunicului meu defunct i s-a atribuit in 1957 de catre Sfatul popular de atunci un teren ... (vezi toată discuția)
Teren in folosinta vesnica belcris14 belcris14 Va rog frumos sa ma sfatuiti in urmatoarea situatie.Bunica mea este mostenitoarea (certificat mostenitor) unei case+teren (Constanta) in urma decesului ... (vezi toată discuția)