avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate In cazul in care o pacienta a fost internata intr-un ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

In cazul in care o pacienta a fost internata intr-un spital privat ...

In cazul in care o pacienta a fost internata intr-un spital privat pentru o interventie chirurgicala urgenta (corectie si fixare fractura femur, operata anterior la un spital de stat unde plaga s-a infectat) dupa care pacienta a fost transferata in ATI si datorita unor complicatii pulmonare este dependenta de oxigen si antibiotice. Spuneti-mi va rog in cazul in care perioada de recuperare si tratament in ATI este indelungata si nu poate fi estimata iar apartinatorii nu mai pot sustine financiar plata serviciilor medicale datorita costurilor exorbitante si spitalul privat nu are contract cu CNAS pt eventuale decontari, intelegem ca exista optiunea de a se solicita transferul la un spital public pentru continuare tratament. Cine se ocupa de transfer, cum se preocedeza si care sunt conditiile? exista un cadru legislativ in acest sens? Pacienta a lucrat, este pensionara si este asigurat.

Alte discuții în legătură

Plagă infectată. spitalul spune că sunt sănătos! misulino misulino In urma cu 3 saptamani am fost operat la un spital de stat din Bucuresti de granulom, dupa ce in octombrie 2017 fusesem operat in acelasi loc (zona inghinala) ... (vezi toată discuția)
Ramburs total/partial tratament in austria+acuzatie malpraxis vaslui Nicoleta Cretu Nicoleta Cretu Buna ziua, [u][b]Detalii despre caz:[/b][/u] In luna februarie 2009, pacientul (tatal meu) a acuzat dureri abdominale, s-a prezentat la medicul de familie ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de servicii medicale de urgenta gratuite in conditiile in care sunt asigurat? andomar andomar Pot beneficia de servicii de urgenta gratuite in conditiile in care sunt asigurat ? Am alunecat si am o problema cu un picior entorsa sau chiar fractura iar ... (vezi toată discuția)