avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Am suspendat un PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Am suspendat un PFA

Buna seara, am suspendat un PFA in 28.05.2024 pentru a intra în creștere copil, am depus DU rectificata atunci și acum trebuie sa o depun iar numai că la cas că valoare îmi ia pentrul tot anul (9900ron), nu trebuia să plătesc doar pentru lunile de activitate? Multumesc
Ultima modificare: Luni, 3 Martie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Calcul impozit pfa-norma de venit alexandrabozga alexandrabozga Buna ziua! Am o situatie complexa: Pfa deschis in februarie 2019 cu norma de venit, urmeaza nastere la începutul lunii martie 2020. Daca suspend pfa-ul in ... (vezi toată discuția)
Dețin un pfa a cărui activitate doresc să o suspend Radu L Radu L Bună ziua, Dețin un PFA, a cărui activitate doresc să o suspend temporar începând cu 21.03.25 spre a intra în concediu de creștere a copilului. ... (vezi toată discuția)
Declaratie unica anonima70 anonima70 Buna seara,pana in octombrie 2018 am avut o firma,la care am suspendat activitatea.Dupa suspendarea activitatii am depus la Anaf declaratia unica rectificativa ... (vezi toată discuția)