avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratie unica
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratie unica

Buna seara,pana in octombrie 2018 am avut o firma,la care am suspendat activitatea.Dupa suspendarea activitatii am depus la Anaf declaratia unica rectificativa pe anul respectiv.Mai e nevoie sa il depun si online?Va multumesc de raspuns,
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 17:36, 21 Iulie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu. Declaratia unica rectificativa pe anul respectiv o depuneti la ghiseu sau online pe spatiul virtual.
La suspendarea activitatii in luna 10.18 ati depus DU estimativa pentru anul 2018. Acum, pana la 31.07.19, trebuie sa depuneti DU cu venitul efectiv realizat in 2018.

Poate in cazul dumneavoastra cele doua declaratii au sume identice, dar trebuie depusa DU si in acest caz.
Ultima modificare: Duminică, 21 Iulie 2019
Iulian MANEA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere declaratie unica pentru 2020 voicudamian voicudamian As dori sa stiu care este termenul limita de depunere a declaratiei unice pentru anul 2020 si care este termenul limita de plata a impozitului pe veniturile ... (vezi toată discuția)
Declaratia unica la radierea pfa Sophiaa Sophiaa Buna ziua! Luna trecuta pe 13 mi-am înfiintat pfa. Astăzi am ridicat foaia radierii de la registrul comerțului! Ce fac mai departe? Nu am dat nici ... (vezi toată discuția)
Declaratie unica pfi Alina Constantin Alina Constantin Buna ziua, Am SPV-UL activat si dupa nenumarate incercari nereusite de depunere a Declaratiilor Unice ( Rectificativa pentru 2018 si Veniturile Estimate ... (vezi toată discuția)