avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Buna seara, am suspendat un PFA in 28.05.2024 pentru a ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Buna seara, am suspendat un PFA in 28.05.2024 pentru a intra ...

Buna seara, am suspendat un PFA in 28.05.2024 pentru a intra în creștere copil, am depus DU rectificata atunci și acum trebuie sa o depun iar numai că la cas că valoare îmi ia pentrul tot anul (9900ron), nu trebuia să plătesc doar pentru lunile de activitate? Multumesc

Alte discuții în legătură

Calcul impozit pfa-norma de venit alexandrabozga alexandrabozga Buna ziua! Am o situatie complexa: Pfa deschis in februarie 2019 cu norma de venit, urmeaza nastere la începutul lunii martie 2020. Daca suspend pfa-ul in ... (vezi toată discuția)
Dețin un pfa a cărui activitate doresc să o suspend Radu L Radu L Bună ziua, Dețin un PFA, a cărui activitate doresc să o suspend temporar începând cu 21.03.25 spre a intra în concediu de creștere a copilului. ... (vezi toată discuția)
Declaratie unica anonima70 anonima70 Buna seara,pana in octombrie 2018 am avut o firma,la care am suspendat activitatea.Dupa suspendarea activitatii am depus la Anaf declaratia unica rectificativa ... (vezi toată discuția)