avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Este Religia obligatorie la școală, sau nu?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Este Religia obligatorie la școală, sau nu?

Este Religia obligatorie la școală,sau nu?
Bună ziua,as dori să știu dacă Religia este obligatorie la școală,până în clasa a 8 a ,dar și la liceu. Îmi amintesc de o hotărâre a CCR in această privință,dar nefiind jurist nu prea știu să descifrez. Mai pe scurt, dacă în clasa a 8a nu vreau să facă copilul Religia, poate să plece fără a fi sancționat?
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Obligativitate plata pensie intretinere copil major whitesand whitesand Buna seara,as dori sa aflu daca in cazul in care copilul meu care este major (a implinit 18 ani acum 3 luni)nu a frecventat scoala,el terminand de abia acum la ... (vezi toată discuția)
Ora de religie si programul copiilor care nu participa la ea sandoor sandoor Buna ziua, intrebarea mea este in legatura cu ora de religie din scoli, practic saptamana trecuta s-a cerut sa semnam sau nu un formular prin care exprimam ... (vezi toată discuția)
Liceu in germania Cristi.budas Cristi.budas Bună ziua. Numele meu este Violeta. Anul acesta am început clasa a 12-a și din motive personale vreau sa renunț aici la școală și sa plec la mama mea ... (vezi toată discuția)