avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua. Avvem o masina cumparat pe leasing, si ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua. Avvem o masina cumparat pe leasing, si acuma se schimba ...

Buna ziua.
Avvem o masina cumparat pe leasing, si acuma se schimba firma de leasing (banca), este vorba de fuziune bine cunoscuta Otp/Bt asadar o sa fie un nou proprietar,... cu noua proprietar se schimba si nr de inmatriculare..
intrebare
In acest caz Asigurarea de casco valabila se poate "transcrie" ?
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Obligativitate casco - leasing gygy83 gygy83 Buna ziua, Am urmatoarea situatie: am terminat recent leasingul la un autoturism ... pe 16.01.2012 mi s-a facut transferul de proprietate. Polita Casco mi-a ... (vezi toată discuția)
Fransiza asigurare casco in lipsa inspectiei de risc verdi verdi Buna ziua, problema mea este legata de fransiza ptr dauna totala, in lipsa inspectiei de risc In octombrie 2008 am cumparat prin leasing financiar de ... (vezi toată discuția)
Am terminat leasingul.nu am r.c.a.in o luna pe ce nume fac asigurarea? ioana.2009 ioana.2009 am avut leasingul pe r.c.i.. am terminat cu ei,dar acum o inmatriculez pe p.j.,cu totul alta decat cea trecuta la utilizator.in timpul lunii in care nu am ... (vezi toată discuția)