avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, sunt nelămurit în legătură cu asigurare ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, sunt nelămurit în legătură cu asigurare de sănătate ...

Buna ziua, sunt nelămurit în legătură cu asigurare de sănătate după încetarea șomajului. Am 22 de ani inca îmi caut de munca. Cât timp rămân asigurat după terminarea șomajului?
Mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 20:14, 3 Martie 2025
Buna ziua

Daca nu va incadrati in alta categorie din cele care beneficiaza beneficiază de asigurare, fără plata contribuţiei atunci calitatea de asigurat inceteaza odata cu terminarea somajului.

Vedeti lista aici: [ link extern ]

Daca nu va incadrati in nici una din categorii si nu va gasiti de munca, ca sa ramaneti asigurat va trebui sa platiti contributia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare de sanatate ContSters102723 ContSters102723 va rog din suflet sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema nu realizez nici un venit legal am 22 de ani si datorita starii de sanatate (nici atat de ... (vezi toată discuția)
Asigurare medicala dupa incetare contract mihaisele mihaisele Buna ziua, As dori sa stiu, cat timp dupa incetarea contractului de munca mai este persoana in cauza asigurata? Difera aceasta durata in cazul in care ... (vezi toată discuția)
platã contribuþii ªomaj/ cas (pensie) în calitate de angajat ºi pfa simultan gmadalina19 gmadalina19 Buna ziua as avea si eu o intrebare legata de contributia la somaj si pensie in calitate de pfa. Eu sunt salariata la privat de unde mi se retin direct ... (vezi toată discuția)