avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am varsta de 57 de ani, 30 si ceva de ani cotizati, ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am varsta de 57 de ani, 30 si ceva de ani cotizati, dintre care ...

Am varsta de 57 de ani, 30 si ceva de ani cotizati, dintre care 16 de grupa 1 speciala. Pot iesi la pensie ?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:04, 3 Martie 2025
Nu.
Trebuie sa indepliniti conditia de stagiu complet de 35 ani pentru a beneficia de reducerea de 8 datarata conditiilor speciale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bărbat, în vârstă de 57 ani și 5 luni, cu un stagiu de cotizare ... soucadan soucadan Bărbat, în vârstă de 57 ani și 5 luni, cu un stagiu de cotizare realizat astfel: 23 ani și 1o luni lucrați efectiv, din care 16 ani lucrați în grupa ... (vezi toată discuția)
Cand pot beneficia de pensie? Rusz Mircea Dan Rusz Mircea Dan buna ziua! Ma numesc Rusz Mircea am 45ani, am lucrat in codu muncii 25 si 8 luni, in care 16 ani grupa I si 9 ani grupa speciala. Asi dori sa stiu la ce ... (vezi toată discuția)
Iesire la pensie ContSters362803 ContSters362803 Buna ziua! Sunt nascuta in anul 1968 luna Octombrie Am 29 de ani de munca (1986-2015) din cei 29 de ani , 12 ani sunt in Grupa a II -a iar ultimii 4 ani ... (vezi toată discuția)